Kako u vremenu bezbroj onlajn medija doći do pouzdanih vesti?

Izvor: RTS, 13.Jun.2018, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako u vremenu bezbroj onlajn medija doći do pouzdanih vesti?


U Bonu je održan Global Medija forum, u organizaciji Dojče velea. Glavna tema je bila kako u vremenu kojim dominira bezbroj onlajn medija, doći do pouzdanih informacija iza kojih će stajati profesionalni novinari, kako bi se smanjila poplava lažnih vesti. Forum je na jednom mestu okupio donosioce odluka i one koji utiču na rad medija, predstavnike civilnog društva, vlada, ljude iz sveta biznisa i medijske stručnjake. Dejan Ranđić iz ICT Huba govorio je za RTS o ovom forumu.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Protagonisti budućnosti

Izvor: Deutsche Welle, 14.Jun.2018, 14:21

Ni upravo održani Global medija forum, koji se svake godine u organizaciji Dojče velea održava u Bonu, nije ponudio jednostavna rešenja za globalnu nejednakost. Zato je bilo mnoštvo ideja i podsticaja za razmišljanje…

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.