Haos u Zagrebu: Voda tekla satima i izdigla asfalt; obustavljen saobraćaj; Kao da je pala bomba VIDEO

Izvor: B92, 26.Sep.2021, 10:01

Haos u Zagrebu: Voda tekla satima i izdigla asfalt; obustavljen saobraćaj; "Kao da je pala bomba'' VIDEO

Jutros nešto pre 6 sati stanovnike zagrebačke četvrti Trešnjevka Sjever probudila je poplava nastala nakon što je pukla vodovodna cev u Selskoj ulici.

Brojni podrumi i sutereni su poplavljeni, a na terenu su vatrogasci i druge službe koje pomažu građanima da ispumpavaju vodu iz poplavljenih prostorija, piše "Jutarnji.hr".

Na mestu gde je pukla cijev u Selskoj ulici ispred kućnog broja 173 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastala je velika i duboka rupa, a okupljeni građani komentarisali su prizor kao da je "pala bomba".

Poplavljene su i prostorije fudbalskog kluba Trešnjevka, a voda je doprla i do sportske dvorane Trešnjevka, poznatije kao Kutija šibica.

Saobraćaj Selskom ulicom je obustavljen, a voda je izdigla asfalt i verovatno će biti potrebni veći zahvati.

Okupljeni građani pitaju se zašto voda i dalje izvire i zašto nije zatvoren dovod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.