Francuska: U poplavama stradalo najmanje 10 osoba

Izvor: Danas, 15.Okt.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska: U poplavama stradalo najmanje 10 osoba

U poplavama i bujicama na jugozapadu Francuske stradalao je najmanje 10 osoba, mnogi su evakuisani helikopterima sa krovova svojih kuća jer je tokom noći palo kiše kao za nekoliko meseci. Članak Francuska: U poplavama stradalo najmanje 10 osoba se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U poplavama u Francuskoj stradalo najmanje 13 ljudi

Izvor: Radio 021, 15.Okt.2018

U poplavama i bujicama na jugozapadu Francuske stradalao je najmanje 13 osoba, mnogi su evakuisani helikopterima sa krovova svojih kuća jer je tokom noći palo kiše kao za nekoliko meseci...Francuski predsednik Emanueal Makron najavio je solidarnost francuske nacije i pomoć postradalima, javlja AP...Prvobitno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.