E TO SU GEJMERI! Ko mari za POPLAVU - partija se mora završiti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 13:18

E TO SU GEJMERI! Ko mari za POPLAVU - partija se mora završiti! (VIDEO)

Neverovatne scene zabeležene na Filipinima!

Monsunske kiše i jaki vetrovi na Filipinima prouzrokovali su velike probleme, blizu 25 hiljada ljudi moralo je da napusti domove zbog poplava i odrona, međutim ovim mališanima nije bilo ni na kraj pameti da prekinu s igrom.

Bezbrižno su ostali da sede u vodi do struka i igraju video igre, uprkos tome što su bili okruženi brojnim kablovima. Pretilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << katastrofom, vlasnik tog internet kafea pokušao je da ih otera, ali je društvo odlučilo i po cenu života da dovrši započete onlajn partije.

Prizor je zabeležen u četvrtak u Kaintu nedaleko od Manile, a vlasnik igraonice Sio Samson potvrdio je da su mladići ostali živi i zdravi.

- Kada je voda počela da nadire, sve što je bilo vezano strujom je podignuto na zidove. Svejedno, molio sam ih da prekinu s igrom i odu kućama, no to su učinili tek kada su dovršili bitke koje su vodili u digitalnom svetu - ispričao je on.

🇵🇭 | AHORA

Gamers en Filipinas siguieron jugando incluso después de que la sala de juegos se inundara por el tifón... pic.twitter.com/RGMKDyNpyi

— Wilfredo Aguilar (@pijiguaosaguila) July 28, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.