Broj žrtava uragana u Portoriku povećan na 10

Izvor: RTS, 23.Sep.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj žrtava uragana u Portoriku povećan na 10

U uraganu "Marija" u Portoriku stradalo je, prema najnovijim informacijama, najmanje deset osoba.
Među žrtvama su dva policajca koja su se udavila u poplavi u gradu Aguada na zapadu zemlje.

Očekuje se da će broj žrtava rasti, pošto zvaničnici iz udaljenih krajeva zemlje i dalje obaveštavaju vlasti u glavnom gradu San Huanu o situaciji.
Zvaničnici upozoravaju da humanitarna kriza >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << raste jer su mnogi gradovi ostali bez vode, struje, goriva i telefonskih servisa.
Uragan "Marija", najjači koji je pogodio Portoriko u proteklih 80 godina, uništio je stotine domova, doveo do nestanka struje na celom ostrvu i izazvao velike poplave.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Broj žrtava uragana u Portoriku povećan na 10

Izvor: Blic, 23.Sep.2017

U uraganu Marija u Portoriku stradalo je, prema najnovijim informacijama, najmanje deset osoba...Među žrtvama su dva policajca koja su se udavila u poplavi u gradu Aguada na zapadu zemlje...Očekuje se da će broj žrtava rasti, pošto zvaničnici iz udaljenih krajeva zemlje i dalje obavešavaju vlasti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.