Izvor: Blic, 01.Sep.2022, 18:10

BROJ POGINULIH ZBOG POPLAVA U PAKISTANU RASTE U poslednjih 24 sata život izgubilo još 27 ljudi, uništeno više od MILION kuća (VIDEO)

U raznim nesrećama izazvanim kišom i poplavama širom Pakistana u poslednja 24 sata poginulo je još 27 ljudi, među kojima osmoro dece, a ukupan broj poginulih je povećan na 1.191, navodi se u danasnjim zvaničnim statističkim podacima Pakistana, javlja Anadolija.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U poplavama u Pakistanu poginulo još 27 osoba

Izvor: B92, 01.Sep.2022

Islamabad -- U raznim nesrećama izazvanim kišom i poplavama širom Pakistana u poslednja 24 sata poginulo je još 27 ljudi...Među nastradalima je osmoro dece, a ukupan broj poginulih je povećan na 1.191, navodi se u današnjim zvaničnim statističkim podacima Pakistana, javlja Anadolija...Nacionalna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.