AMS Osiguranje: Zaštitite automobil na najbolji način i istovremeno štedite novac

Izvor: NovaEnergija.net, 18.Okt.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMS Osiguranje: Zaštitite automobil na najbolji način i istovremeno štedite novac

Ukoliko niste spremni da troškove eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu snosite sami, pravo je vreme da zakucate na vrata AMS Osiguranja.
U slučaju saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada fasade ili drveća, krađe ili drugih nepredviđenih situacija, u skladu sa uslovima osiguranja, AMS Osiguranje preuzeće rizik nad vašim vozilom i isplatiti vam štetu u najkraćem mogućem roku. Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i, ukoliko je ugovoreno, šteta >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << će vam biti isplaćena bez obzira da li ona nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti.
Mi vodimo računa o našim osiguranicima i zato smo vam plaćanje premije omogućili u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.
Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS člansku i platnu karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik super članske kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.
Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu. Zaštitite svoj automobil na najbolji mogući način i istovremeno štedite novac. Ne čekajte ni dana, dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima.
Za više informacije posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.
Foto: Promo
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.