Pomračenje Meseca 26. maja nekima donosi novac, a nekima ljubav!

Izvor: Svet plus, 19.Maj.2021, 10:45

Pomračenje Meseca 26. maja nekima donosi novac, a nekima ljubav!

Pomračenje Meseca 26. maja nekima donosi novac, a nekima ljubav! Po pravilu pomračenje će napraviti astrološku pometnju. Naše aktivnosti moraju da se suoče sa uticajem kretanja planeta, stoga astrologija poseban značaj pridaje rotaciji planeta.

Uticaj pomračenja na horoskopske znakove je veoma različit, a neki će iz ovog što nas očekuje 26. maja izvući finansijsku korist, a neki ostetiti pravu moć ljubavi.

Saznajte kako će pomračenje uticati na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ovnove, Bikove i Device, a kako na Vage, Jarčeve i Vodolije:

Ovan

Komunicirajte sa svojim voljenima. Budite mirni i pružite svojoj deci ljubav, umesto da ih kontrolišete.

Očekuje vas značajna novčana dobit, ali povedite računa o svom zdravlju, kao i o vašim roditeljima. Poslovni projekti koje ste započeli biće uspešno završeni.

Bik

U vašem bračnom životu desiće se izvesni poremećaji, pa povedite računa o zdravlju svog partnera.

Ovo će biti pogodan period za finansijske dobitke, ali istovremeno će i troškovi biti visoki, stoga pazite na kućni budžet.

Devica

Očekuje vas uspeh i napredovanja na poslovnom planu, pa ni osetnija novčana dobit neće izostati.

Ipak, zbegavajte ishitrene odluke i budite strpljivi sa ljudima oko sebe.

Vaga

Ovo će biti odličan period za ljubav, ali u isto vreme mogući su i finansijski gubici. Ne pozajmljujte i ne ulažite novac.

Vodite računa o zdravlju svog partnera i o sebi i redovno obavljajte lekarske preglede.

Jarac

Jarčevima se smeši neočekivana ljubav, kao i značajni finansijski dobici.

Ovo može biti vrlo uspešan period za vas, ali morate biti oprezni i taktični. Budite koncentrisani, vežbajte strpljenje i uspeh na svim poljima neće izostati.

Vodolija

Nova simpatija doneće i veliku sreću u vaš život.

Sa druge strane, mogući su sponi i padovi u poslu, zato održavajte harmoniju na svom radnom mestu. Izbegavajte putovanja i vodite računa o svom zdravlju.

 Muškatle će se usporeno razvijati ako im fali JOD! (RECEPT)
Pogledaj vesti o: Pomraćenje meseca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.