Moćan uticaj koji će biti okidač za mnoge strahove kod svih horoskopskih znakova!

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćan uticaj koji će biti okidač za mnoge strahove kod svih horoskopskih znakova!

AUTOR: Mogujatosama/M.M. DATUM I VREME: 17.07.2019. 11:30 – 17.07.2019. 11:48 Na početku meseca, 2. jula 2019. godine, mlad Mesec je ušao u polje Raka, a ovaj astrološki događaj je ispratila i totalna solarna eklipsa.  Foto: Profimedia Ova dva astro dešavanja su za sve znakove Zodijaka donela pozitivne promene i prijatna iznenađenja. Međutim, polovinom jula pun Mesec će biti u znaku Jarca i tada će nastati delimično >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pomračenje Meseca. LJUBAV ZA CEO ŽIVOT Oni će ostariti zajedno! Pogledajte koji su znakovi Zodijaka suđeni jedno drugom!   U nastavku pogledajte, šta nam to donosi pun Mesec u znaku Jarca i parcijalna lunarna eklipsa. Sedmi mesec u godini, jul, je sa sobom doneo dva velika astrološka dešavanja koja utiču na sve aspekte života horoskopskih znakova. Na početku meseca odigrala se totalna solarna eklipsa koja je u narodu poznata kao pomračenje Sunca. Ona nastaje kada se Mesec nađe između Zemlje i Sunca, i na taj način zakloni sunčev disk. Veoma je bitno da se u tom trenutku dešava i mlad Mesec, koji je u julu ušao u polje Raka. Drugi astrološki fenomen jeste parcijalna lunarna eklipsa koja će se desiti u noći između 16. i 17. jula 2019. godine. NAJJAČI SAMO OSTAJU Mars u Lavu je krenuo po svoje ciljeve! Saznajte kako svaki znak treba da se izbori za SEBE! Foto: Profimedia Totalnal lunarna eklipsa se događa prilikom ulaska Meseca u Zemljinu senku što se može desiti samo onda kada je pun Mesec. U julu nas očekuje delimično pomračenje Meseca koje je poslednje u ovoj godini. Međutim, ni u narednoj ga neće biti, sve do 26. maja 2021. godine. Zbog toga što je pomračenje Meseca usko povezano sa punim Mesecom, 16. jula pun Mesec ulazi u znak Jarca i time će imati snažan uticaj na sve horoskopske znakove. STIŽE NAM POMRAČENJE MESECA Saznajte kakve […] More
The post Moćan uticaj koji će biti okidač za mnoge strahove kod svih horoskopskih znakova! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.