Zelenović: Savez za Srbiju čvrsto iza zahteva stručnog tima Jedan od pet miliona o izbornim uslovima

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović: Savez za Srbiju čvrsto iza zahteva stručnog tima Jedan od pet miliona o izbornim uslovima

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju i predsedavajući Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović rekao je danas da taj opozicioni savez u razgovorima o izbornim uslovima na Fakultetu političkih nauka "čvrsto ostaje" iza nalaza stručnog tima protesta "Jedan od pet miliona" i svih zahteva koji su formulisani.

"Danas sam konkretizovao i pojasnio sve zahteve", rekao je Zelenović za agenciju Beta i dodao da je nakon razgovora na FPN-u o izbornim uslovima samo naveo tri konkretna predloga >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji se odnose na smenu svih članova REM-a, postizanje konsenzus oko novog sastava Republičke izborne komisije kao i da se smene direktor i članovi odbora Agencije za borbu protiv korupcije.

On je kazao da je tokom tog sastanka podelio prisutnima nalaze stručnog tima protesta "Jedan od pet miliona", kao i "belu knjigu" o svim kršenjima zakona za koje su tokom izbora u Lučanima bili odgovorni Srpska napredna stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.