Za unapređenje sistema za vodosnabdevanje u Srbiji 50 miliona evra

Izvor: EurActiv Srbija, 12.Jul.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za unapređenje sistema za vodosnabdevanje u Srbiji 50 miliona evra

Sporazum o finansiranju projekata sistema za vodosnabdevanje u vrednosti 50 miliona evra kojim će se taj sistem unaprediti u 25 lokalnih samouprava potpisali su 12. jula rukovodilac Evropske investicione banke (EIB) za Srbiju Ana Solecki i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević. Odobrena sredstva će obezbediti sisteme za vodosnabdevanje za oko 600.000 stanovnika.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Modernizacija vodosnabdevanja: Uloženo 50 miliona evra u unapređenje sistema

Izvor: B92, 12.Jul.2019

Beograd -- Potpisan projekat o sistemu za vodosnabdevanje u vrednosti od 50 miliona evra...Rukovodilac Evropske investicione banke (EIB) za Srbiju Ana Solecki i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević potpisali su Sporazum o finansiranju projekata sistema za vodosnabdevanje....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.