Vulin: U ovoj zemlji ne odlučuje ni Rusija ni Amerika, već građani Srbije

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: U ovoj zemlji ne odlučuje ni Rusija ni Amerika, već građani Srbije

Aleksandar Vulin, ministar odbrane, izjavio je danas da su američkog generala Skaparotija dezinformacije navele da govori o srpskom narodu kao o nekom o kome treba brinuti.

On je gostujući na RTS-u kazao da je Srbija vojno neutralna, suverena i slobodna zemlja.

"U ovoj zemlji ne odlučuje ni Rusija ni Amerika. U ovoj zemlji odlučuju građani Srbije i oni koje su građani Srbije izabrali", poručio je ministar odbrane.

Prema njegovim rečima, veoma je zabrinjavajuća >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << svaka priča o tome "da neko odlučuje umesto nas i da zbog toga neko treba da se brine".

"Meni je veoma drago ako su gospoda iz Pentagona na ovaj način hteli da nam poruče, a verujem da jesu, da ne stoje iza ovakvih ocena", rekao je Vulin.

Dramatično i zastrašujuće upozorenje! NATO Srbiji uputio poruku jeziviju od bombardovanja 1999. godine!

Govoreći o oceni da nije rečeno da je opasna Srbija, već ruski uticaj, Vulin je upitao kakva je to zemlja na koju neko drugi može da utiče.

"Nemojte nas svrstavati u okvir vaših sukoba", poručio je Vulin i dodao da Srbija nije deo tih sukoba i svađa.

Najnoviji NAPAD na SRBIJU stiže iz VRHA NATO-a

On je, komentarišući "maligni" ruski uticaj u Srbiji i "mekoj moći" Rusije, koje se čuju već godinama, poručio da u Srbiji ni jedna druga zemlja nema moć da odlučuje u ime građana, vlade i predsednika.

Dačić nikada ljući: Ako Kosovo hoće vojsku, neka je traži u UN!

"Bilo je vremena kada se to radilo. Bilo je vremena kada su odlučivali ambasadori. To vreme je prošlo", rekao je Vulin i dodao da Srbija ne sluša nikog osim svojih građana.

Vučić odbrusio međunarodnoj zajednici: Ne verujem im ništa, pet godina me lažu! Obratite se Albancima, oni su vaše mezimče!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.