Vulin: Bezbednost na radu će biti još bolja, Vlada izdvojila veliki novac!

Izvor: BKTV News, 13.Sep.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Bezbednost na radu će biti još bolja, Vlada izdvojila veliki novac!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Vlada Srbije izdvojila značajna sredstva da se nesreće u fabrikama namenske industrije ne ponove i da se bori da bezbednost i zaštita na radu budu još bolje.

On je u Lučanima na pitanje u vezi sa bezbednošću na radu u namenskoj industriji i novcu koji je opredeljen da se ona poveća, a posebno posle poslednje nesreće u fabrici u toj opštini, rekao da su nadležni vrlo ozbiljno pristupili tom problemu i da je vlada opredelila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << značajna novčan sredstva da se takve situacije ne ponove.

Vulin je rekao da je novac uložen u protivpožarni sistem, kao i u proširenje svih oblika bezbednosti.

Kad je reč o poslednjoj nesreći u Lučanima, Vulin je rekao da su na lice mesta izašle tri komisije, fabrička, Ministarstva odbrane i Ministarstva rada i da je urađeno sve da se takve stvari ne ponove.

Ukazao je, međutim, da se takve stvari neće ponoviti samo kada budemo imali apsolutnu automatizaciju.

Vulin zabrinut: Kako je moguće da još nismo saznali ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici?

“Pre toga, takve stvari će se dešavati, a na nama je da budu što ređe i da posledice ne budu tako strašne i katastrofalne. Ovo što se desilo, desilo se u procesu porizvodnje koji je do tada smatran potpuno bezbednim. Pouke su izvučene i nastavićemo da se borimo da bezbednost i zaštita na radu budu još bolje”, rekao je Vulin i dodao da je izdvojeni novac pravilno utrošen.

“Uostalom, protivpožarni sistem je delovao i tog fatalnog dana, ali, nažalost, desila se tragedija”, rekao je Vulin.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.