Vučić u Sofiji: Sastao se s austrijskim kancelarom i predsednikom Evropske narodne partije

Izvor: BKTV News, 16.Maj.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Sofiji: Sastao se s austrijskim kancelarom i predsednikom Evropske narodne partije

Vučić i Kurc borave u Sofiji povodom sutrašnjeg održavanja Samita EU - Zapadni Balkan, a danas će učestvovati na sastanku Samita šefova država i vlada iz redova Evropske narodne partije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas, u Sofiji, sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom. Austrija od 1. jula preuzima od Bugarske predsedavanje EU.

Zvaničan Beč je najavio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << među prioritetima austrijskog predsedavanja ostati Zapadni Balkan i približavanje tih država Uniji.

FOTO: Pres služba PredsedništvaPo dolasku u Sofiju, predsednik Vučić se sastao se sa predsednikom Evropske narodne partije Džozefom Dolom. Kako je ranije najavljeno, Vučić će tokom dana imati još niz bilateralnih susreta, a učestvovaće i na skupu Evropske narodne partije. Predviđeno je da se Vučić sastane i sa glavnim izvršnom direktorkom Svetske banke Kristalinom Georgijevom.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.