Vučić u Davosu: Srbija ulaže mnogo napora da održi mir i stabilnost u regionu

Izvor: BKTV News, 18.Jan.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Davosu: Srbija ulaže mnogo napora da održi mir i stabilnost u regionu

Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas sa Rojtersovog "Global Markets" foruma, u okviru Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, da su mir i stabilnost glavni ciljevi Vlade Srbije.

"U turbulentnoj atmosferi u svetu nije lako održati stabilnost na Balkanu, ali Srbija ulaže mnogo napora u svoj najvažniji cilj - da održi mir i stabilnost u regionu", rekao je srpski premijer, odgovarajući na pitanja koja su se mahom odnosila na ekonomske reforme njegove vlade, planove Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i situaciju u regionu.

Poručio je da Srbija ostaje posvećena pridruživanju Evropskoj uniji, te da veruje da Zapadni Balkan može da bude pokretačka snaga ekonomskog razvoja Evrope.

Premijer je na pitanje da li će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima rekao da još nije doneo odluku i da je u Davosu da bi rešio važnija pitanja za Srbiju i srpski narod.

Oštar odgovor Stanislave Pak na izjavu Zorane Mihajlović o predsedničkim kandidatima

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nastavlja danas učešće na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu kao i seriju susreta sa vodećim svetskim državnicima i prvim ljudima najznačajnijih ekonomskih institucija na marginama foruma.

Današnji dan će, prema rečima premijera, biti rezervisan za ekonomske i medijske sastanke i teme.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.