Izvor: Blic, 29.Jul.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o sukobu premijerke i ministra:"Nije na Popoviću da ocenjuje da li je Briselski sporazum mrtav"

"Da li je Briselski sporazum mrtav ili nije, nije Popovićevo da procenjuje, kao ni da procenjuje da li je naš evropski put gotov, to može da kaže samo kao predsednik svoje stranke, a ne kao ministar. Ali, pošto je član vlade trebalo je da se konsultuje", rekao je danas u Nišu predsednik republike Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Nije na ministru Popoviću da procenjuje je li Briselski sporazum mrtav

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da je Nenad Popović kao ministar trebalo da se konsultuje sa premijerkom po pitanju Kosova i Metohije, ali je uveren da nije imao zle namere...Vučić je tako komentarisao izjavu Popovića da je Briselski sporazum mrtav, uz opasku da na takve izjave ima pravo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.