Vučić čestitao Ursuli fon der Lajen na izboru za predsednicu Evropske komisije

Izvor: RTV Pink, 16.Jul.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Ursuli fon der Lajen na izboru za predsednicu Evropske komisije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranoj predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen, u kojoj joj je poželeo uspeh u radu i izrazio nadu da će ona, radeći na tome da ujedinjena Evropa postane još bolje mesto za život, podržavati i Srbiju, saopšteno je iz Predsedništva.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Evropski zvaničnici čestitali novoizabranoj predsednici EK

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2019

Sadašnji predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker, visoka predstavnica EU Federika Mogerini kao i komsar za proširenje Johanes Han čestitali su danas Ursuli fon der Lajen na izboru za predsednicu Evropske komisije..."Čestitke Ursuli fon der Lajen. Konačno je došla prva žena na čelo Evropske...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.