Vučić: Žene donose odluke - to je tajna uspeha predsedništva; Rade marljivije od nas muškaraca FOTO

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 11:23

Vučić: Žene donose odluke - to je tajna uspeha predsedništva; "Rade marljivije od nas muškaraca" FOTO

Predsednik Srbije oglasio se na svom Instagram profilu napisavši da tajna uspeha predsedništva Srbija leži u tome što su žene te koje donose odluke.

"Tajna uspeha predsedništva Srbije je u tome što su žene te koje donose odluke, koje ispravljaju većinu mojih grešaka, ali i rade marljivije od nas muškaraca", napisao je Aleksandar Vučić ispod objavljene fotografije.

Takođe, dodao je i da "jedva čeka da se na posao vrati Ivica Kojić".

"Uzgred, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedva čekam da se Ivica Kojić vrati na posao, a razloge svi razumete!", piše u opisu Instagram objave predsednika Aleksandra Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučićev marketinški trik je da je moć u rukama žena

Izvor: Danas, 02.Mar.2021, 10:00

Aleksandar Vučić objavio je juče na svom Instagram profilu fotografiju okružen saradnicama uz poruku da tajna uspeha Predsedništva Srbije leži u tome što su žene te koje donose odluke kao i da rade marljivije od nas muškaraca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.