Vučić: Srbija će ubrzano napredovati, otvaraćemo fabrike i zapošljavati ljude; Ko udari na Srbe videće koliko je tvrd srpski orah (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija će ubrzano napredovati, otvaraćemo fabrike i zapošljavati ljude; Ko udari na Srbe videće koliko je tvrd srpski orah (FOTO/VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je u četvrtak kampanju "Budućnost Srbije", obilaskom Mačvanskog okruga, a prva tačka koju je posetio je Osnovna škola "Mika Mitrović", u Bogatiću Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je u četvrtak kampanju "Budućnost Srbije", obilaskom Mačvanskog okruga, a prva tačka koju je posetio je Osnovna škola "Mika Mitrović", u Bogatiću.Prema programu posete Mačvanskom okrugu, predsednik je posle Bogatića, obišao interno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odeljenje opšte bolnice u Loznici, pa potom i radove na rekonstrukciji biblioteke "Milovan Glišić" u Ljuboviji. Zatim je u Krupnju obišao Planinsku džemaru, kao i radove na predškolskoj ustanovi "Naša radost", a potom će obići rehabilitovani državni put Zavlaka-Tekeriš. Potom će u Koceljevi obići fabriku nameštaja "Pemi stil Trlić d.o.o", a u Vladimircima rekonstruisani Dom učenika Posavotamnavske srednje škole. Na kraju obilaska Mačvanskog okruga, predsednik Srbije će se, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić, obratiti građanima u Šapcu. Kampanju "Budućnost Srbije", Vučić je započeo posetom Pčinjskog okruga 7. februara, a nastavio u nedelju 10. februara obilaskom Južnobanatskog okruga. Predsednik je ranije najavio da će, u okviru kampanje, obići 29 okruga.PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ U "JUMKU": Zaposlenima 20 odsto veće plate; Dok sam ja predsednik o politici zemlje odlučivaće građani, a ne strane ambasade (FOTO+VIDEO) PREDSEDNIK U PANČEVU: Mnoge stvari smo uspeli da promenimo na bolje; Brnabić: U Srbiji nema više politike od danas do sutra (FOTO+VIDEO) POČELA KAMPANjA "BUDUĆNOST SRBIJE": Gradićemo puteve i fabrike, a drugi neka dižu vešalaBRNABIĆEVA SE OBRATILA GRAĐANIMA VRANjA: Ne odustajemo od borbe za bogatiju i pristojniju Srbiju

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.