Izvor: S media, 21.Jan.2013, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Sledeći na redu Luka Beograd i Veterinarski zavod

Prvi potpredednik vlade Aleksandar Vučić najavio je danas da su u okviru istrage spornih privatizacija, uz Sartid, sledeći na redu Luka Beograd i Veterinarski zavod.

Vučić je novinarima na Vojnoj akademiji rekao da je u slučaju Luke Beograd i Veterinarskog zavoda saslušan "ozbiljan" broj ljudi, ali nije mogao da odgovori da li je među njima i biznismen Milan Beko.

"Saslušano je više odgovornih lica i u Luci Beograd i Veterinarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zavodu i iz nekih drugih preduzeća, koja su bila povezana sa tim privatizacijama. Mislim da su to uz Sartid i još dve privatizacije sledeći na redu od 24 predmeta o kojima smo govorili", istakao je Vučić.

Na pitanje da li je u slučaju Veterinarskog zavoda sašlušan i lider LDP Čedomir Jovanović, Vučić nije odgovorio.

Upitan šta je sa istragom u slučaju Galenika, on je rekao da se ona privodi kraju.

"Mislim da je reč o ozbiljnom predmetu", zaključio je Vučić.

(Tanjug)

Foto: Beta/Vladimir Milovanovic/AV

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.