Vučić: Mog brata su tukli dok je držao ličnu kartu!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Sep.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Mog brata su tukli dok je držao ličnu kartu!

Premijer Srbije pojasnio je šta se, zapravo, dogodilo u nedelju, u vreme održavanja Parade ponosa, kada je došlo do okršaja između pripadnika Žandarmerije i njegovog brata Andreja.

Na konferenciji za novinare premijer Aleksandar Vučić je rekao da su njegovog brata počeli da tuku dok je držao ličnu kartu u ruci.

- Imam snimak da su se legitimisali. Državni organi imaju snimak. Ali više neću ništa o tome da pričam - rekao je Vučić.

On je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da mržnju prema njemu "ne treba širiti na njegovu porodicu".

Premijer je dodao da je prebijanje počelo dok je njegov brat Andrej držao ličnu kartu u ruci.

- Išao je kod oca i majke, u Krunsku ulicu koja je na 50 metara odatle - dodao je Vučić, i dodao da neće da dokazuje ništa, pogotovu "kada mu neko ubija brata".

Premijer je dodao da ljudi koji su bili u obezbeđenju njegovog brata su bili odgovorni, i nisu uzvratili "iako su bili naoružani".

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.