Vučić: Brnabić i ja znamo ime novog ministra finansija, ali neću vam reći ko je!

Izvor: BKTV News, 21.Maj.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Brnabić i ja znamo ime novog ministra finansija, ali neću vam reći ko je!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da premijerka Srbije, kao i on, znaju ime novog ministra finansija i da sada ostaje da se odradi politički deo posla u Skupštini Srbije, ali nije precizirao o kome je reč.

On je za RTS u Bakuu rekao da napisi u medijima da je prelomljeno ko će biti gradonačelnik Beograda nisu tačni uz komentar da ne bi bilo nikakvog smisla kada bi se govorilo o svemu onome što se nađe u medijima.

FOTO: Tanjug/Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Kujundžić

Kako je rekao, potrebno je da se koncentrišemo na ekonomski razvoj, a da će se na kraju godine meriti ono što smo mi uradili, a šta zemlje u regionu i napomenuo da je pre samo tri godine kod nas, u zemlji koja je bila pred bankrotom, plata bila 340 evra prosečno, a u nekima u regionu i 470 evra.

"Nisam neki veliki vernik, ali ne treba crkva da donosi ključne odluke!"

Vučić je rekao da smatra da ćemo sve to sustizati u godinama pred nama i ubedljivo i prestići, i ponovio da će ove godine biti najveće povećanje penzija, kao i povećanje plata.

On je rekao i da se kupuju dolari kako bi se vratili i do kraja godine spustili javni dug ispod 50 odsto.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ime ministra se zna, gradonačelnika NE

Izvor: Mondo, 21.Maj.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da premijerka Srbije, kao i on, znaju ime novog ministra finansija i da sada ostaje da se odradi politički deo posla u Skupštini Srbije...Foto: Tanjug/Dimitrije Goll..On nije precizirao o kome je reč...On je za RTS u Bakuu rekao da napisi u...

Nastavak na Mondo...

Vučić otkrio: Znamo ime ministra finansija

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da premijerka Srbije, kao i on, znaju ime novog ministra finansija...On je dodao da sada ostaje da se odradi politički deo posla u Skupštini Srbije, ali nije precizirao o kome je reč...Vučić je za RTS u Bakuu rekao da napisi u medijima da je odlučeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.