Incident ispred RTS-a: Pokušali autom da probiju predsednikovo obezbeđenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident ispred RTS-a: Pokušali autom da "probiju" predsednikovo obezbeđenje

Ispred RTS-a, po završetku intervjua Aleksandra Vučića, došlo je do incidenta kada su dvojica muškaraca pokušali "mercedesom" da probiju predsednikovo obezbeđenje, nakon čega su uhapšeni, prenose Novosti.

Tokom demonstracija ispred RTS, jedan automobil sa aleksinačkim registarskim oznakama pokušao je da probije kordon u Aberdarevoj ulici, koji je bio u obezbeđenju predsednika Vučića.

Dvojica muškaraca koji su bili u "mercedesu" su privedena.

Obradović: >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nije ušao ni na jedan od tri glavna ulaza

Pristalice SzS i predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" razišli su se večeras nešto posle 21,30 časova ispred zgrade RTS-a.

Vučić je je u Upitniku inače rekao da je ušao na ulaz iz Aberdareve ulice, a Boško Obradović je u izjavi novinarima ustvrdio, pre nego što je i on otišao, da predsednik nije ušao ni na jedan od tri glavna ulaza u zgradu javnog servisa, da je "politička kukavica i da nije smeo da se suoči sa njima.

Dok se obraćao novinarima ispred glavnog ulaza u RTS Obradović je držao mobilni telefon na kome je pratio uživo prenos emisije Upitnik i glasno zapitao da li je Vučić u studiju RTS na Košutnjaku ili je ta emisija snimljena ranije.

Kaže da "Vučićevo vreme prolazi" i da će "završiti u zatvoru".

Jedna od tri studentkinje koje su čekale predsednika Vučića ispred ulaza u RTS Valentina Reković rekla je da su predsedniku hteli da upute pitanja koja predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" postavljaju već jedanaest meseci, a tiču se trgovine oružja, smene ministra Malog, Bratislava Gašića, Gorana Vesića…

Takođe, nameravali su da ga pitaju, kaže, ko je ubio Olivera Ivanovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pristalice dela opozicije okupile se ispred zgrade RTS-a, incident posle intervjua Vučića

Izvor: RTS, 05.Nov.2019

Grupa pristalica opozicije okupila se ispred zgrade RTS-a nakon što su najavili da će blokirati sve ulaze u televiziju, u nameri da spreče gostovanje predsednika Srbije. I ranije tokom dana pozvali su građane da im se pridruže ispred RTS-a od 19 časova i 30 minuta. Više puta to je učinio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.