VELIMIR ILIĆ LJUT NAKON SKANDALA Ipak ga našli na biračkom spisku, ali on sad NEĆE DA GLASA

Izvor: Blic, 02.Apr.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIMIR ILIĆ LJUT NAKON SKANDALA Ipak ga našli na biračkom spisku, ali on sad NEĆE DA GLASA

Lider Nove Srbije i dugogodišnji gradonačelnik Čačka Velimir Ilić nije mogao da glasa na svom biračkom spisku u Osnovnoj školi u Atenici.

Ilić je kao i do sada, na biračko mesto 94 u Atenici došao u 12 časova, ali je birački odbor konstatovao da ga nema u biračkom spisku i nisu mu dozvolili da glasa.

Iako je imao uredan poziv za glasanje i godinama glasa na istom biračkom mestu, ovog puta mu to nije bilo dozvoljeno, zbog čega je kako kaže Ilić za "Blic" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostao šokiran.

- Žaliću se svim instancama i institucijama. Svoje glasačko pravo na ovo biračkom mestu koristim decenijama i prosto je neverovatno da me sada nema na spisku. Ovo je najveća bruka za Srbiju – kaže za Velimir Ilić.

Na biračkom mestu Ilić je razmenio par teških reči sa predstavnicima biračkog odbora, a verbalno se sukobio i sa jednim sugrađaninom, zatraživši da mu se hitno omogući da glasa.

On je na glasanje došao u pratnji supruge i sina, sa kojima živi na istoj adresi. Njih dvoje su bez problema iskoristili svoje glasačko pravo, jer su se njihova imena nalazila na biračkom spisku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.