Udružena opozicija Srbije: Vučićev režim odgovoran za skrivanje podataka o broju umrlih

Izvor: Danas, 01.Okt.2020, 12:19

Udružena opozicija Srbije: Vučićev režim odgovoran za skrivanje podataka o broju umrlih

Udružena opozicija Srbije (UOPS) ocenila je danas da su prethodni, kako navode, lažni izbori ugrozili zdravlje ljudi, povodom iznetog priznanja epidemiologa Predraga Kona, da su podaci o broju umrlih bili netačni i da je od sredine juna bilo "do tri puta više umrlih" od korona virusa u odnosu na ono što je zvanično saopštavano.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Coronavirus

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

UOS o izjavi Kona: Svi uslovi za pokretanje krivičnog postupka protiv vrha države

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2020

Udružena opozicije Srbije ocenila je danas da tužilaštvo ima "sve uslove" za pokretanje krivičnog postupka protiv državnog vrha, predvođenog predsednikom Aleksandrom Vučićem, posle "priznanja" epidemiologa Predraga Kona da je od sredine juna bilo "i do tri puta više umrlih" od posledica infekcije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.