Otvoren Mali sajam sporta u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2020, 13:59

Otvoren "Mali sajam sporta" u Vršcu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je danas "Mali sajam sporta" u Vršcu, koji se održava u organizaciji ministarstva, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Grada Vršca i uz podršku lokalne samouprave.

"Veliko mi je zadovoljstvo što smo danas u Vršcu gde nastavljamo tradiciju održavanja malih sajmova sporta, koje smo organizovali do sada u više od 20 gradova Srbije. Mali sajmovi sporta su mesta gde deca i mladi mogu da se upoznaju sa različitim sportskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << veštinama koje im prezentuju sportisti. Cilj ovakve manifestacije je privući sve naše građane, posebno decu u sistem sporta, bilo da se radi o profesionalnom bavljenju sportom, bilo da je reč o rekreaciji", rekao je Udovičić.

Prema njegovim rečima, preduslov zdravlja na prvom mestu, a onda i nastavak kontinuiteta šampionskih sportskih rezultata naše Srbije jeste upravo da sve lokalne zajednice prepoznaju značaj bavljenja sportom ljudi svih uzrasta, a uslov za to je da sport učinimo dostupnim svima.

"To je naš zajednički cilj i kontinuirano održavanje malih sajmova sporta ima značajnu ulogu upravo da ostvarimo taj cilj i da sport bude zdrava navika svih, ali i životni izbor nekih novih velikih šampiona iz Vršca", istakao je ministar omladine i sporta.

Na otvaranju Sajma bili su i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović i drugi.

Kasnije danas, ministar Udovičić posetiće FK Radnički iz Kovina i obradovati fudbalere novom sportskom opremom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA NASTAVILO AKCIJU: Vanja Udovičić OTVORIO "Mali sajam sporta" u Vršcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020

Tokom dana obradovaće i jedan klub...Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je danas "Mali sajam sporta“ u Vršcu, koji se održava u organizaciji ministarstva, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Grada Vršca i uz podršku lokalne samouprave...- Veliko mi je zadovoljstvo što smo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.