Troje novozaposlenih u preduzeću za proizvodnju papira

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2020, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje novozaposlenih u preduzeću za proizvodnju papira

Firma "Pako" u Sremskoj Mitrovici, koja se bavi proizvodnjom papirne konfekcije, usled velike potražnje za toalet papirom, zaposlila je tri nova radnika.

Vlasnik preduzeća Miroslav Palić kaže da trenutno u preduzeću je osam zaposlenih i da se nada da će taj broj ostati i nakon ukidanja vanrednog stanja.

Palić ističe da će se, ukoliko bude bilo potrebe za povećanjem broja zaposlenih, ponovo obratiti Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Sremskoj Mitrovici i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dodaje da je procedura zapošljavanja novih radnika elektronskim putem, bila efikasna i brza.

Firma "Pako" je 1995. godine počela proizvodnju i prodaju papirne konfekcije, a Palić očekuje da će i u budućnosti posao nastaviti da se razvija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.