Trampova ćerka dobija kancelariju u Beloj kući

Izvor: Blic, 21.Mar.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampova ćerka dobija kancelariju u Beloj kući

Kćerka predsednika SAD Donalda Trampa, Ivanka Tramp, dobiće svoju kancelariju u zapadnom krilu Bele kuće, kao savetnik svog oca.

Zvaničnik Bele kuće je potvrdio navode da će 35-godišnja Ivanka dobiti svoju kancelariju u zapadnom krilu, kao i pristup poverljivim informacijama i mobilni telefon koji izdaje vlada.

Ne očekuje se da će imati zvaničnu titulu, niti da će primati platu.

Ivanka će se pridružiti svom suprugu, Džaredu Kušneru, koji je glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << savetnik predsedniku Trampu.

Kada je Kušnerov posao najavljen ranije ove godine, rečeno je da Ivanka neće imati ulogu pored svog oca u Beloj kući, već će se fokusirati na to da se smesti sa svojom porodicom u Vašington.

Od tada, čest je savetnik iza kulisa, a prošlog petka sedela je pored nemačke kancelarke Angele Merkel, prilikom njene posete Vašingtonu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ona službeno nema nijednu funkciju, ali ne izbijia iz Bele kuće, a sada će postati JOŠ VAŽNIJA

Izvor: Blic, 21.Mar.2017

Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, dobiće svoju kancelariju u zapadnom krilu Bele kuće, kao savetnik svog oca...Nakon što je Donald Tramp službeno preuzeo dužnost 20. januara, Ivanka (35) je više puta viđena u Zapadnom krilu Bele kuće, samom srcu američke vlasti...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.