Tramp imenovao novog savetnika za nacionalnu bezbednost

Izvor: Vostok.rs, 18.Sep.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp imenovao novog savetnika za nacionalnu bezbednost

Američki predsednik Donald Tramp objavio je da je specijalnog izaslanika predsednika za talačka pitanja Roberta O'Brajana imenovao za novog savetnika za nacionalnu bezbednost umesto Džona Boltona. „Zadovoljstvo mi je da najavim da ću imenovati Roberta C. O'Brajana, koji trenutno uspešno obavlja dužnost specijalniog izaslanika za pitanja talaca u Stejt Departmentu, za novog savetnika za nacionalnu bezbednost. Dugo i naporno sam radio sa Robertom. Uradiće sjajan posao“, napisao je Tramp na Tviteru. ​Tramp je 10. septembra otpustio Boltona zbog, kako je rekao, velikih neslaganja oko brojnih pitanja.
I am pleased to announce that I will name Robert C. O’Brien, currently serving as the very successful Special Presidential Envoy for Hostage Affairs at the State Department, as our new National Security Advisor. I have worked long & hard with Robert. He will do a great job!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 18, 2019
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp imenovao novog savetnika za nacionalnu bezbednost – O’Brajen menja Boltona

Izvor: Danas, 18.Sep.2019

Getty ImagesRobert O’Brajen je sarađivao i sa demokratama i republikancima tokom rada u diplomatiji Američki predsednik Donald Tramp imenovao je novog savetnika za nacionalnu bezbednost, kao zamenu za Džona Boltona, koji je otpušen s ovog položaja prošle nedelje. Robert O’Brajen, specijalni...

Nastavak na Danas...

Tramp imenovao Roberta O'Brajena za savetnika za nacionalnu bezbednost

Izvor: Beta, 18.Sep.2019

Američki predsednik Donald Tramp imenovao je danas svog specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja talaca Roberta O'Brajena za savetnika za nacionalnu bezbednost posle nedavne smene Džona Boltona. "Zadovoljstvo mi je da najavim da ću imenovati Roberta O’Brajena, koji trenutno obavlja dužnost...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.