SzS postavio rok za puštanje uhapšenih za upad u RTS, demonstranti prethodno blokirali Predsedništvo, Vučić se obratio naciji(VIDEO+FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Mar.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS postavio rok za puštanje uhapšenih za upad u RTS, demonstranti prethodno blokirali Predsedništvo, Vučić se obratio naciji(VIDEO+FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je u Predsedništvo Srbije oko 10.30 sati, odakle se u podne obratio javnosti Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je u Predsedništvo Srbije oko 10.30 sati, odakle se u podne obratio javnosti povodom sinoćnjeg upada nekih opozicionih lidera i grupe demonstranata u RTS.Predsednik Vučić je , kako prenose pojedini mediji, do zgrade Predsedništva došao peške kroz Pionirski park.Na sajtu "Novosti" pratite obraćanje predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i protest opozicije iz minuta u minut. Podsetimo, nakon što su učesnici protesta sinoć upali u zgradu RTS, Boško Obradović je pozvao demonstrante da se danas u 12 sati okupe ispred Predsedništva Srbije.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.