Stvara se novi DOS u Srbiji? Tadić podržao formiranje demokratskog opozicionog saveza!

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvara se novi DOS u Srbiji? Tadić podržao formiranje demokratskog opozicionog saveza!

"To je u skladu sa mojim višegodišnjim apelom!"

Predsednik opozicionog SDS, Boris Tadić, ocenio je danas kao dobru vest ideju bivšeg lidera DS Dragana Ðilasa o potrebi formiranja demokratskog opozicionog saveza, u cilju, kako navodi, očuvanja demokratske, moderne i razvojne Srbije.

FOTO: Tanjug/Tanja Valić

Reagujući na Ðilasovu ideju, Tadić u izjavi dostavljenoj medijima kaže da to vidi kao pozitivan korak ka formiranju "opozicione >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << političke organizacije".

Smatra da jedino takav savez može da se suprotstavi aktuelnoj vlasti, a pozitivnim vidi to što se, kako kaže, Ðilas slaže sa tim da bi trebalo da formiraju zajedničke organe i zaustave borbe za pojedinačne i stranačke interese.

FOTO: Tanjug/Zoran Žestić

I ideja da takva organizacija nema jednog lidera je, kaže, u skladu sa njegovim višegodišnjim apelom da se prestane sa borbom za mesto "prvog na Titaniku".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.