Stefanovićeva akcija Stopama neizgrađenih Vučićevih fabrika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanovićeva akcija "Stopama neizgrađenih Vučićevih fabrika"

Lider Levice Srbije Borko Stefanović pokrenuo je danas u Ćupriji akciju "Stopama neizgrađenih Vučićevih fabrika" kako bi ukazao na mnogobrojna neispunjena obećanja aktuelne vlasti, saopštila je ta stranka.

On je akciju pokrenuo ispred bilborda na kome se ranije nalazila najava da će se u tom gradu izgraditi nemačka fabrika Trak lajt, što se nikada nije desilo.

"Nalazimo se ispred bilborda na kojem je građanima Ćuprije svečano objavljeno da će do kraja 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najkasnije do 2015. godine biti izgrađena nemačka fabrika Trak lajt. Danas u Ćupriji niko ne zna gde je ta fabrika, jer i ne postoji nigde", rekao je Stefanović.

On je dodao da u Ćupriji ništa nije urađeno i da građani nisu dobili posao koji im je obećan, jer je to samo "jedna od nepostojećih Vučićevih fabrika".

"I to pokazuje sav besmisao praznih, lažnih predizbornih obećanja koje su premijer i Srpska napredna stranka davali", naveo je Stefanović.

Prema njegovim rečima, sve to pokazuje apsurdnost potpisivanja Memoranduma o razumevanju sa stranim investitorima, koji nema obavezujuću snagu i na velika zvona daju obećanja da će se nešto desiti, pa se posle ne desi.

"Naša je dužnost da građane podsetimo da sve što su obećali nisu ispunili i da njihov poziv da ujedinjeni možemo sve znači da ujedinjeni moramo da progutamo njihova lažna obećanja i njihove promašene i nepostojeće papirne investicije", kazao je lider Levice Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVA BORKOVA AKCIJA Stopama neizgrađenih Vučićevih fabrika

Izvor: Blic, 19.Apr.2016

Lider Levice Srbije Borko Stefanović pokrenuo je danas u Ćupriji akciju “Stopama neizgrađenih Vučićevih fabrika” kako bi ukazao na mnogobrojna neispunjena obećanja aktuelne vlasti...Stefanović je akciju pokrenuo ispred bilborda na kome se donedavno nalazila najava da će se u tom gradu izgraditi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.