Stefanović sa hrvatskim kolegom o regionalnoj bezbednosti

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović sa hrvatskim kolegom o regionalnoj bezbednosti

Potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović i ministar policije Hrvatske Vlaho Orepić ocenili su danas da je pitanje regionalne bezbednosti od izuzetnog značaja za dve države.

Oni su na sastanku u Beogradu razgovrali o aktuelnoj migrantskoj krizi i unapređenju borbe protiv organizovanog kriminala, saopštio je MUP Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZGOVORI O MIGRANTSKOJ KRIZI Stefanović se sastao sa ministrima spoljnih poslova Hrvatske i Iraka

Izvor: Blic, 19.Jan.2017

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu s ministrom unutrašnjih poslova Hrvatske Vlahom Orepićem...Teme razgovora su nile migrantska kriza i unapređenje borbe protiv organizovanog kriminala, saopoštilo je Ministartvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.