Srbin iz Hrvatske pred svima pecnuo Vučića: Bolje bi vam bilo da ste...!

Izvor: BKTV News, 13.Feb.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin iz Hrvatske pred svima "pecnuo" Vučića: Bolje bi vam bilo da ste...!

Predsednik Srbije u dvodnevnoj poseti Hrvatskoj.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom posete Hrvatskoj sastao se sa Srbima u Vrginmostu, a u punoj sali Doma kulture aplauzima ga je dočekalo 200 Srba, koji su došli da razgovaraju sa njim. Njihova pitanja odnosila su se na težak ekonomski i socijalni položaj, a naglasili su da im je dobrodošla pomoć u vezi sa izradom projekata i planova kako bi se iskoristio potencijal koji taj kraj ima.

Jedan od Srba zamolio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je predsednika za pomoć fudbalskom klubu u Vojniću.

Zamolio je da se pomogne klubu tako što će se obezbediti vozilo za igrače i pomoći obnova lokalnog stadiona na Petrovoj gori.

Klub je inače obnovljen 2006. godine i teško se finansira, a kako kaže Trbojević, iz donacija dobija najviše dresove, mnogo više dresova nego što ima igrača, i podmlatka uopšte. Konkurentski tim im je klub iz Petrove gore.

"Ako vam je to najveći problem, to ćemo da pomognemo. To je sitnica, svakako ćemo da pomognemo", rekao je Vučić.

Predsednik kluba je iskoristio priliku i da predsednika Srbije, osvedočenog "zvezdaša", "pecne" na račun rivaliteta Crvene zvezde i Partizana.

"Bilo bi bolje da ste navijač Partizana, koliko vidim, piše u novinama, navijate za Crvenu zvezdu, rekao je.

Istovrememo je pozvao predsednika Vučića da svrati u njegov Vojnić, "na kafu".

Vučić je obećao da će pomoći Petrovu goru, ali i rekao da se nada da će i Crvena Zvezda i Partizan u svojim utakmicama u Ligi Evrope ostvariti pobede.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.