Skupština Srbije mesečno daje Maji Gojković 35.000 dinara za stan!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština Srbije mesečno daje Maji Gojković 35.000 dinara za stan!

- Ne radi se ni o kakvom luksuzu, iznajmljivanju vile, već stana kao što su i drugi poslanici iznajmili. Gojkovićeva je, kako sama insistira, prva među jednakima, a dostavila je svu potrebnu dokumentaciju - izjavio je Babić

Administrativni odbor Skupštine Srbije doneo je na sednici nekoliko odluka i, između ostalog, predložio je parlamentu da konstatuje ostavke dva poslanika SNS. Odbor je prihvatio i zahtev predsednice parlamenta Maje Gojković, koji je uputila kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poslanik, da joj se isplati mesečna naknada za zakup stana u Beogradu.

Predsednik Odbora Zoran Babić rekao je da je Gojkovićeva to učinila zbog štednje, s obzirom na to da živi u Novom Sadu, a da obezbeđenje i svakodnevno putovanje dovode do povećanja troškova.

FOTO: Tanjug/Sava Radovanović

- Ne radi se ni o kakvom luksuzu, iznajmljivanju vile, već stana kao što su i drugi poslanici iznajmili. Gojkovićeva je, kako sama insistira, prva među jednakima, a dostavila je svu potrebnu dokumentaciju – izjavio je Babić.

Gojkovićevoj, kao i ostalim poslanicima koji su podneli takav zahtev, biće isplaćeno mesečno 35.000 dinara.

Foto: Marko Todorović

Odbor je predložio parlamentu da konstatuje ostavke poslanicima SNS Draženu Jariću i Mariji Stevanović.

Takođe, poslaniku Nove Srbije Draganu Jovanoviću data je saglasnost da obavlja još jednu javnu funkciju, tako da će on biti i na poziciji predsednika Skupštine opštine Topola.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.