Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna partija Jokića nedovoljna, Sparsi izborili majstoricu

Košarkaši San Antonija pobedili su prošle noći na svom terenu Denver sa 120:103 i tako izjednačiči na 3:3 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

San Antonio je u prvoj četvrtini stekao dvocifrenu, ali je Denver u drugoj, predvodjen raspoloženim Nikolom Jokićem, uspeo da se vrati.

Jokić je održavao Denver u igri i u trećoj četvrtini postigavši 17 poena, ali je San Antonio sjajnom serijom 20:4 na početku poslednje deonice >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << prelomio meč.

Sparse su do pobede i majstorice vodili Lamarkus Oldridž i Demar Derozan sa 26, odnosno 25 poena. Rudi Gej je dodao 19, a Derik Vajt 13 poena.

Na drugoj strani, Denveru nije pomogla ni sjajna partija Jokića koji je upisao 43 poena, uz 12 skokova, devet asistencija, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Jokić je, uz rekord karijere, oborio i rekord franšize po broju postignutih poena u jednom plej-of meču.

Džamal Marej je dodao 16, a Geri Haris 14 poena za Nagetse.

Odlučujuća, sedma utakmica ove serije na programu je u noći izmedju subote i nedelje.

"Ne znam, biće to moja prva majstorica", rekao je Jokić odgovarajući na pitanje šta očekuje u odlučujućem meču.

"Verovatno će biti još teža od ove", naveo je srpski košarkaš.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.