Šešelj i Čanak samo što se NE POTUKU u Hit tvitu: Svinjo, budalo, zločinče (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2020, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj i Čanak samo što se NE POTUKU u "Hit tvitu": "Svinjo, budalo, zločinče" (VIDEO)

Posle uvodnih čarki u emisiji "Hit tvit", sve se pretvorio u žestok verbalni obračun Nenada Čanka i Vojislava Šešelja Posle uvodnih čarki u emisiji "Hit tvit", sve se pretvorio u žestok verbalni obračun Nenada Čanka i Vojislava Šešelja, a sukob je sve vreme na granici fizičkog razračunavanja!Kada su pomenuri ratni zločini, Nenad Čanak je poručio da ne stoji da se o žrtvama rata govori kada se u studiju nalazi jedan ratni zločinac, misleći na Šešelja.- Dovođenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ratnog zločinca u emisiju učestvujete u opravdanju genocida. Došli smo do toga da se briše pod Natašom Kandić, slično se desilo advokatu Nikoli Baroviću, koji se posle okliznuo na bananu. Sa ratnim zločincem nema razgovora, kada to shvatite, shvatićete koja je vaša uloga. Ne može biti bivši ratni zločinac, kao što nema bivšeg pedofila - rekao je Čanak.On je dodao da Šešelj pravi promociju netolerancije i mrženje.- Stavljate u istu ravan žrtve i nasilnike - rekao je Čanak.Usledile su uvrede, ali i oštre pretnje. Čanak je Šešelja nazvao svinjom, poručio mu nekoliko puta da menja pelene, a lider radikala mu je odgovorio da "budalo jedna".- Videćeš ti. Da ti nije ovih telohranitelja, sad bi bio pretvoren u ćevap - poručio je Šešelj, našta mu je Čanak odgovorio "ajde, ajde":Svinjo, budalo, zločincu, sve vreme provejava kroz emisiju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BLAM VEKA: ČANAK NE ZNA KO JE SVETI SAVA! Lider LSV vređao prvog srpskog prosvetitelja! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2020

Sinoćnu emisiju "Hit tvit" na TV Pink obeležila je svađa predsednika SRS Vojislava Šešelja i lidera LSV Nenada Čanka, ali je malo ko primetio veliko neznanje u određenim Čankovim rečima...Naime, komentarišući skandal u Tehničkoj školi u Zrenjaninu kada je grupa učenika gađala je ikonu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.