SKANDAL:Desetine kilograma droge na vojnom brodu Jadran

Izvor: Mondo, 19.Apr.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL:Desetine kilograma droge na vojnom brodu Jadran

Vojna policija crnogorske vojske pronašla je rano jutros više desetina kilograma droge na školskom brodu "Jadran", koji je trebao da krene na krstarenje Sredozemnim morem.

Foto: MONDO/Mladen Stojović

Iz Ministarstva odbrane Crne Gore saopšteno je da su određene kriminalne grupe imale nameru da iskoriste krstarenje ovog broda koje je bilo planirano za započne danas.

Za danas je bila planirana praktična obuka studenata Pomorskog fakulteta iz Kotora, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << okviru dosadašnje saradnje Ministarstva odbrane i Univerziteta Crne Gore.

Crnogorcima skupa Mornarica, prodaju patrolne brodove

"Jadran" je trebalo da isplovi na petnaestodnevnu plovidbu na ruti Tivat - Istanbul - Pirej sa 42 studenta Pomorskog fakulteta u Kotoru sa nautičkog, brodo-mašinskog i smera pomorske nauke.

O zapleni droge obavešteni su Uprava policije i nadležno tužilaštvo.

Nadležni državni organi će o daljim aktivnostima vezanim za ovaj slučaj u toku dana informisati javnost, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OPSADNO STANJE U CRNOJ GORI Na školskom brodu pronađeno DESETINE KILOGRAMA DROGE, ronioci pretražuju more, vojna policija na licu mesta

Izvor: Blic, 19.Apr.2019

Vojna policija jutros na školskom brodu "Jadran" u Crnoj Gori pronašla više desetina kilograma materije za koju se sumnja da je droga, saopšteno je iz Ministarstva odbrane ove zemlje. Ronioci su na licu mesta i pregledaju podvodno trup broda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.