Ratko Mladić iz bolnice vraćen u zatvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratko Mladić iz bolnice vraćen u zatvor

General Ratko Mladić prebačen je u četvrtak iz pritvorske jedinice u Ševeningenu u bolnicu u Hagu, jer mu je tokom posete bilo loše, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko.

On je dodao da je juče u poseti Mladiću u pritvoru bila njegova supruga, koja će ga i danas posetiti u bolnici.

"Majku su uveravali da nije ništa strašno, a dalje informacije očekujemo, naveo je Mladićev sin.

Ratko Mladić vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvorsku jedinicu u Ševeningenu, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko.

Darko Mladić kaže da je razgovarao sa ocem koji mu se javio iz pritvorske jedinice i rekao da su tegobe nestale i da se sada oseća bolje.

"Rekao mi je da su mu lekari rekli da nema novih tegoba sa srcem i da mu nisu snimali glavu", naveo je Darko Mladić, napominjući da još uvek nije poznata dijagnoza jer nije dobio lekarsku dokumentaciju.

Ratko Mladić je u pritvoru Haškog tribunala od juna 2011. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ratko Mladić vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu

Izvor: RTS, 12.Jul.2019

General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko. . Ratko Mladić je u četvrtak bio prebačen u bolnicu jer mu je pozlilo tokom posete supruge...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.