Rasvetljeno ubistvo u pokušaju u Železniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljeno ubistvo u pokušaju u Železniku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo u pokušaju koje se dogodilo početkom aprila u Železniku, a zbog postojanja osnova sumnje da je počinio to delo biće podneta krivična prijava protiv ranije uhapšenog N.M. (21).

On se sumnjiči da je 5. aprila ove godine na parkingu u Železniku ispalio više projektila iz vatrenog oružja u pravcu dvadesetsedmogodišnjeg muškarca koji se nalazio u svom vozilu, nanevši mu teške telesne povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opasne po život, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako se podseća, N.M. je inače uhapšen pre dva dana zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, pošto se tereti da je 26. aprila ove godine u Železniku zadao više udaraca po glavi i telu dvadesetdvogodišnjem muškarcu i ubo ga nožem u nogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JEDNOG MUŠKARCA PRETUKAO I IZBO, DRUGOG IZREŠETAO Rasvetljeno ubistvo u pokušaju u Železniku

Izvor: Blic, 04.Maj.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo u pokušaju koje se dogodilo početkom aprila u Železniku, a zbog postojanja osnova sumnje da je počinio to delo biće podneta krivična prijava protiv ranije uhapšenog N. M. (21).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.