Radulović: Vučić nas je nazvao lopovima i lažovima kad smo pomenuli tužbu

Izvor: Blic, 07.Jun.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Vučić nas je nazvao lopovima i lažovima kad smo pomenuli tužbu

Lider "Dosta je bilo" Saša Radulović izašao je sa kolegama iz pokreta sa sastanka sa mandatarom za sastav nove vlade Aleksandrom Vučićem posle samo 13 minuta, jer ih je, kako tvrdi, Vučić vređao i nazivao lažovima i lopovima.

"Nakon ulaska i pozdrava Vučić je ukratko ispričao kako Srbija napreduje. Kada je to pomenuo, ja sam rekao da ću da mu uručim tužbu koju pokušavamo da uručimo već dve godine", rekao je Radulović novinarima nakon sastanka, dodavši da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pitanju lična tužba, kao i da njegova porodica nikada nije uzela novac ni od koga.

"Nakon toga Vučić je počeo da vređa, govorio je da smo lažovi, lopovi...", rekao je Radulović i dodao da su mandataru uručili knjigu "Mašina za rasipanje novca" i program pokreta DJB u 20 tačaka.

"Nakon toga je nastavio da nas vređa i da viče, onda smo govorili svi uglas i na kraju smo izašli", rekao je Radulović i dodao da mu je žao što se, kako kaže mandatar ponaša na ovaj način i što ne zna da sasluša drugu stranu.

Kratka rasprava dogodila se i tokom obraćanja novinarima kada Radulović nije hteo da odgovara na pitanja novinara Studija B, pa je došlo do rasprave.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović: Doneli tužbu, dobili uvrede

Izvor: B92, 07.Jun.2016

Beograd -- Lider pokreta DJB Saša Radulović izjavio je da su predstavnici pokreta napustili razgovore s mandatarom Aleksandrom Vučićem, jer ih je on vređao..."Nakon ulaska i pozdravljanja, Vučić je ukratko ispričao ono što je njegov program i pričao je o vladavini prava. Prva stvar koju sam...

Nastavak na B92...

Radulović: Pokušao sam Vučiću da uručim tužbu

Izvor: RTS, 07.Jun.2016

Konsultacije kandidata za predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima pokreta "Dosta je bilo" trajale su svega 10-ak minuta. . Radulović ni ovog puta nije želeo da odgovara na pitanja novinara Pinka i Studio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.