Probili zaštitnu ogradu; Vučić: Mogu samo život da izgubim

Izvor: B92, 17.Mar.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probili zaštitnu ogradu; Vučić: Mogu samo život da izgubim

Demonstranti su probili zaštitnu ogradu i došli ispred službenog ulaza u Predsedništvo.

Protest se jednim delom prebacio u ulicu Srpskih vladara.

Stigli su i pripadnici Žandarmerije, njih 15-tak, neposredno kod ulaza na Andrićevom vencu, pokušavaju da uđu ali im Žandarmerija ne dozvoljava.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je izbrojano da je ispred Predsedništva 1023 demonstranta, da kamere pokrivaju sve i da je tako izbrojano. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dodao je da je probijena ograda ispred predsedništva.

On je rekao da niko nikada nije u ovakvim uslovima održao konferenciju za novinare, ali da je on želeo da pokaže da "strah ne sme da postoji od huligana batinaša i fašiste Boška Obradovića i tajkunskih lidera Dragana Djilasa i Vuka Jeremića".

"Mislili su da neću smeti da dođem ovde. Ja nemam strah. Mogu da izgubim samo život. Nastaviću da se borim sa Srbiju, od toga nema ništa preče", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da država neće dozvoliti nasilje. On se obraća javnosti povodom događanja od sinoć i upada na RTS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Demonstranti pokušali da upadnu i u Predsedništvo Srbije

Izvor: Vostok.rs, 17.Mar.2019

 . Prostalice Saveza za Srbiju okupile su se ispred Predsedništva Srbije uoči obraćanja Aleksandra Vučića javnosti. Okupljanje se pretvorilo u demonstracije sa sukobljavanjem sa žandarmerijom. Demonstranti su u jednom momentu probili zaštitnu ogradu i došli ispred službenog ulaza...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.