Prenosi sednica RIK-a ubuduće na internet stranici Komisije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prenosi sednica RIK-a ubuduće na internet stranici Komisije

Sednice Republičke izborne komisije, kao i konferencije za štampu, ubuduće će se uživo prenositi na internet stranici Komisije - www.rik.parlament.gov.rs, odlučio je RIK na današnjoj sednici.

RIK je donošenjem odluke omogućio i drugim medijima da prenose sednice Komisije, preuzimanjem audio i video signala koji obezbeđuje Komisija.

U okviru izmena poslovnika, usvojeno je i da će od sada saopštenja za javnost pripremati Služba Narodne skupštine, po nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i uz saglasnost predsednika Komisije, za razliku od dosadašnje prakse da su saopštenja morala da budu odobrena na sednicama.

Na današnjoj sednici, usvojena je i odluka o rasporedu članova RIK-a u radne grupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prenosi sednica RIK-a ubuduće na internet stranici Komisije

Izvor: B92, 21.Feb.2020

Sednice Republičke izborne komisije, kao i konferencije za štampu, ubuduće će se uživo prenositi na internet stranici Komisije - www.rik.parlament.gov.rs...RIK je donošenjem odluke omogućio i drugim medijima da prenose sednice Komisije, preuzimanjem audio i video signala koji obezbeđuje Komisija...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.