Prekid saradnje dveju demokratskih stranaka: DSS primila k znanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid saradnje dveju demokratskih stranaka: DSS "primila k znanju"

BEOGRAD - Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović izjavio je danas da je ta stranka "primila k znanju" odluku Dermokratske stranke o prekidu saradnje dve partije, koju je, navodi Popović, saopštio funkcioner demokrata Oliver Dulić.

"Izjava Olivera Dulića da je DS odlučila da više neće sarađivati sa DSS dok je na njenom čelu Vojislav Koštunica predstavlja odluku i izbor DS", istakao je Popović u izjavi dostavljenoj Tanjugu. "DSS >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prima k znanju da je DS prekinula sa nama svaku saradnju i organi stranke će odlučiti pod kojim uslovima će biti moguće obnoviti bilo kakvu saradnju sa DS", dodao je Popović.

On je primetio da će "prekid saradnje potrajati, jer su Koštunicu legitimni organi stranke izabrali da vodi DSS narednih četiri godine". "Ne verujem da se ovom izjavom Dulić preporučuje da on lično izabere novog predsednika DSS, mada provejava ambicija da to bude ličnost po njegovom ukusu", rekao je potpredsednik DSS -a i ocenio da "sve to govori da Dulić ne sagledava baš najbolje svoju realnu ulogu u srpskoj politici".

"Javnost naravno zna da će DSS nastaviti da vodi svoju politiku posvećenu državnim i nacionalnim interesima Srbije", zaključio je Popović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Popović (DSS) oštro kritikovao izjavu Olivera Dulića

Izvor: Press, 30.Maj.2008

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Aleksandar Popović rekao je danas da je njegova stranka primila k znanju da je Demokratska stranka (DS) prekinula svaku saradnju sa njima i da će sada organi DSS odlučiti da li će i kada obnoviti saradnju sa demokratama..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.