Pre ćemo mi uhapsiti Mladića nego što će Holandija promeniti stav

Izvor: Danas, 12.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre ćemo mi uhapsiti Mladića nego što će Holandija promeniti stav

Realno, nikada nismo bolje stajali što se tiče ispunjavanja naših obaveza prema Haškom tribunalu. Nema zaostalih, problematičnih zahteva i naša saradnja u dostavi dokumenata, uvida u arhive, oslobađanja svedoka, čuvanja tajne teče normalno. Mislim da je glavni tužilac Serž Bramerc zadovoljan i onim što je čuo o operativnim akcijama za lociranje i hapšenje dva preostala optuženika.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ljajić: Bramerc zadovoljan posetom

Izvor: B92, 13.Maj.2009, 14:37

Rasim Ljajić (Beta, arhiva)..Beograd -- Rasim Ljajić je ocenio da je glavni tužilac Tribunala Serž Bramerc zadovoljan onim što je čuo u poseti Beogradu... Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić smatra da je Bramerc zadovoljan razgovorima sa zvaničnicima u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.