Potvrđeno za TV Prvu: S Makronom stiže Juronjuz VIDEO

Izvor: B92, 15.Jul.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno za TV Prvu: S Makronom stiže "Juronjuz" VIDEO

Beograd -- Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, potvrdila za TV Prvu da u Srbiju stiže svetski medij "Juronjuz".

Ona je potvrdila ranija pisanja medija, da će s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, koji danas stiže u dvodnevnu posetu Beogradu, biti i Majk Piters, izvšni direktor "Juronjuza".

Detalji oko tog sporazuma biće saopšteni sutra, kazala je Suzana Vasiljević za TV Prvu i dodala da će Majk Piters biti član >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delgacije.

Pored toga, istakla je, biće otvoreno 100 radnih mesta, a radi se i o poboljšanju novinarskih standarda, jer "Juronjuz" otvara svoje regionalno predstavništvo u Beogradu po svim svetskim standardima.

Inače, kako se navodi u saopštenju za medije, pokretanje Juronjuz Srbija, u saradnji sa HD-WIN, predstavlja deo strateške ambicije Juronjuza da se pozicionira kao prva globalno-lokalna medijska kuća u svetu.

Kako je predviđeno ugovorom, HD-WIN – kompanija koja pripada nacionalnom telekomunikacionom operatoru Telekomu Srbija – imaće koristi od prepoznatljivosti i reputacije brenda Juronjuz.

HD-WIN će moći da se osloni na stručnost, iskustvo i multikulturalni i pluralistički pristup Juronjuz prilikom pokretanja ovog novog kanala. Juronjuz će deliti sadržaj sa Juronjuz Srbija koji će se prikazivati zajedno sa originalnim sadržajem srpskog kanala. Juronjuz Srbija će koristiti evropski uređivački sadržaj kompanije Juronjuz. Sa druge strane, Juronjuz će imati koristi od sadržaja koji proizvodi lokalna franšiza u regionu, a koji je od posebnog novinarskog interesa.

Opširnije u VIDEO - prilogu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Euronews stiže u Srbiju

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Jul.2019

BEOGRAD - Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, potvrdila za TV Prvu da u Srbiju stiže svetski medij Euronews...Ona je potvrdila ranija pisanja medija, da će s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, koji danas stiže u dvodnevnu posetu Beogradu, biti...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.