Portparol izbornog tima Vuka Jeremića: Netačna istraživanja javnog mnjenja

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portparol izbornog tima Vuka Jeremića: Netačna istraživanja javnog mnjenja

Portparol tima predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nikola Jovanović ocenio je da su danas objavljena istraživanja javnog mnjenja o podršci predsedničkim kandidatima netačna i da podaci sa terena govore drugačije.

"Određena istraživanja javnog mjenja u Srbiji često služe politikantskim ciljevima", naveo je Jovanović u saopštenju.

On je istakao da je "interesantno da je ovo istraživanje objavljeno u istom trenutku kada i informacije koje povezuju Vladimira >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Bebu Popovića sa (kriminalnim) Zemunskim klanom, što se preko noći skida sa naslovnih stranica i zamenjuje tim rezultatima".

"Ne bi bilo prvi put da se Popović služi medijskim manipulacijama kako bi sebe amnestirao i dodvorio se svom novom šefu Aleksandru Vučiću", naveo je Jovanović.

On je napomenuo i da su rezultati drugih istraživanja javnog mnjenja, kao i podaci sa terena drugačiji.

"Uzgred, sve naše informacije iz drugih istraživanja javnog mnjenja, baš kao i sa terena, govore da su građani željni promena i da upravo u Jeremiću vide izlaz iz ovog poniženja i beznađa", istakao je Jovanović.

Beogradski Blic objavio je danas na naslovnoj strani istraživanje Stratedžik marketinga po kome bi, da se predsednički izbori održavaju u nedelju, kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić osvojio 52,3 odsto glasova, Saša Janković 13,9 odsto, a Vuk Jeremić 13,3 odsto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Netačna istraživanja javnog mnjenja'

Izvor: Beta, 28.Feb.2017

Portparol tima predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nikola Jovanović ocenio je da su danas objavljena istraživanja javnog mnjenja o podršci predsedničkim kandidatima netačna i da podaci sa terena govore drugačije."Odredjena istraživanja javnog mjenja u Srbiji često služe politikantskim ciljevima",...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.