Ponegde sneg, poledica i jaki pljuskovi otežavaju saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponegde sneg, poledica i jaki pljuskovi otežavaju saobraćaj

U severnim i istočnim krajevima Srbije, padavine uglavnom prestaju dok u zapadnim delovima, a posebno u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice i Užica provejava sneg slabog do umerenog intenziteta koji otežava i usporava saobraćaj, a na granici sa Hrvatskom i Mađarskom i dalje su velike gužve za kamione, saopštio je AMS S.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na putevima zimski uslovi vožnje, velike gužve na granicama

Izvor: Blic, 21.Apr.2017

Na teretnim terminalima i dalje vladaju velike gužve na granicama sa Hrvatskom i Mađarskom, sapštio je jutros AMSS i naveo da na putevima vladaju jesenji uslovi vožnje, a ponegde i zimski...Na Batrovcima zadržavanja kamiona su na izlazu iz naše zemlje odnosno na ulazu u Hrvatsku duga i višesatna,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.