PODRŠKA REFERENDUMU U MAKEDONIJI: Vladajuća SDSM ujedinila oko 30 partija u zajedničkoj kampanji Za evropsku Makedoniju!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA REFERENDUMU U MAKEDONIJI: Vladajuća SDSM ujedinila oko 30 partija u zajedničkoj kampanji Za evropsku Makedoniju!

Vladajuća stranka u Makedoniji SDSM objavila je danas da se tridesetak partija ujedinilo u podršci za uspešan referendum o promeni imena države i da će voditi kampanju pod sloganom "Za evropsku Makedoniju".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zaev pozvao VMRO DPMNE da se priključi koaliciji za referendum

Izvor: Beta, 30.Avg.2018

Premijer Makedonije i lider SDSM Zoran Zaev pozvao je danas opozicioni VMRO DPMNE da se priključi novoformiranoj koaliciji koja se bori za uspeh predstojećeg referenduma o imenu.Zaev je istakao da će koalicija od 100 partija (čiji su stožer SDSM i DUI), udruženja gradjana, nevladinih organizacija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.