PACIJENT UPALJAČEM IZAZVAO POŽAR U KOJEM SU STRADALI BOLESNICI: Hteo da ošteti bebzbednosni mehanizam pa izazvao tragediju!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PACIJENT UPALJAČEM IZAZVAO POŽAR U KOJEM SU STRADALI BOLESNICI: Hteo da ošteti bebzbednosni mehanizam pa izazvao tragediju!

Istraga slovenačke policije utvrdila je da je požar koji je krajem januara ove godine izbio u Opštoj bolnici u Jesenicama, u kome je stradalo troje pacijenata, izazvao pacijent koji je koristio upaljač, najverovatnije kako bi njime oštetio bezbednosni mehanizam na krevetu koji je potom zahvatila vatra, prenosi STA.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pacijent upaljačem zapalio sobu, troje mrtvih

Izvor: Mondo, 04.Apr.2019

Istraga slovenačke policije utvrdila je da je požar koji je krajem januara ove godine izbio u Opštoj bolnici u Jesenicama, u kome je stradalo troje pacijenata, izazvao pacijent...Foto: Mondo/Goran Sivački..Pacijent je koristio upaljač, najverovatnije kako bi njime oštetio bezbednosni mehanizam...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.